Domain regisztráció

A saját domain név, amellett, hogy presztízst jelent, ma már elengedhetetlen az üzleti életben. Ez nemcsak egyedi, céges webcímet (pl. www.mintaceg.hu), hanem egyedi e-mail címeket is jelent (pl. info@mintaceg.hu), megkönnyítve internetes kommunikációját.

A domainek bejegyzésének adminisztrációs feladatokat az Internet Szolgáltatók Tanácsánál bejegyzett domain-regisztrátor végzi hazánkban. Cégünk a Forpsi.hu-hoz továbbítja a domain és tárhely regisztrációt, így Önnek hivatalosan a BalzeArts Kft.-vel lesz szerződése. Az aktuális számlákat Ön a BlazeArts Kft.-től fogja kapni.

Az Ynet Kft. csak adattovábbítási szerepet vállal a regisztrációban, esetleges problémák felmerülése esetén a Ynet Kft. semmilyen garanciát nem vállal!

Lehetőség van többek között .hu, .com és .eu végződésű domain nevek bejegyeztetésére, ezek az úgynevezett legfelső szintű domainek.

HOGYAN TÖRTÉNIK A .HU DOMAIN-BEJEGYZÉS?

A .hu domain regisztráció igény beadása előtt célszerű ellenőrizni, hogy a keresett domain név szabad-e. Ezt legegyszerűbben a ide kattintva teheti meg. Amennyiben a kívánt domain szabad, egy igénylőlap elektronikus kitöltésével és elküldésével indíthatja el a regisztrációt. A bejegyzés átfutási ideje 1-3 munkanap.

MIRE VAN SZÜKSÉG A DOMAIN-REGISZTRÁCIÓHOZ?

  • Cégeknek: helyesen kitöltött domain megrendelő nyomtatvány, aláírási címpéldány
  • Magánszemélyeknek: helyesen kitöltött domain megrendelő nyomtatvány, személyi nyilatkozat
Kérem pontosan töltse ki a domain regisztrációs adatlapot!