Mobiltelefon, tablet javítás​

Törött kijelző, lassú, nem tölt?​

Beállítjuk

Valamilyen problémát tapasztalt mobiltelefonjánál? Netán leejtette és a telefonkijelző csere aktuálissá vált, vagy vízzel érintkezve beázott készüléke és nem tudja rendeltetésszerűen használni? 

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?

Bármilyen hiba esetén érdemes hozzánk fordulnod, mert munkatársaink rövid idő alatt feltárják a hiba okát. 
Akár 30-60 perc alatt kijavítjuk az akku, bekapcsológomb, oldalgomb, home gomb, mikrofon, hangszóró hibákat!

A telefonját, tabletjét nem küldjük el más szervizhez, mindent helyben javítunk.
Professzionális csapatunk megbirkózik a lehetetlennek tűnő szerviz feladatokkal is. Hozza el hozzánk készülékét és bizonyosodjon meg róla személyesen!

Az iPhone és Samsung mobiltelefonok mellett egyéb márkák javítását is vállaljuk.
Így akkor is megkereshet minket, ha ritkább típusú készüléke van, illetve más szervizek nem tudták vállalni a szükséges alkatrészek beszerzését.

Szakembereink 20 éve javítanak telefonokat, minden típusú készülék javítását vállaljuk !

Ahhoz, hogy meg tudjuk mondani pontosan, hogy mi a baja a készüléknek és, hogy mennyibe kerül a javítása ahhoz be kell vizsgálnunk az eszközt.  A bevizsgálás bruttó 5.000,- Ft-ba kerül.  Ezután pontos hibaleírást (akár írott szakvéleményt) és ajánlatot adunk a javításra.  A javítás megrendelése és elvégzése esetén nem kell kifizetni a bevizsgálási díjat.

Amennyiben árajánlatunkat nem fogadja el, akkor a fenti bevizsgálási díjat ki kell fizetni.

A javítás elkészültéről telefonon vagy e-mailben értesítjük a Megrendelőt. Amennyiben a nálunk hagyott, elkészült készülékét 30 napon belül nem szállítja el úgy a szerviz, tárolási díjat számít fel, melynek mértéke napi 300 Ft+áfa. A kiértesítést követő 60 nap után a nálunk hagyott termék tulajdonjogáról a Megrendelő véglegesen lemond, a készüléket elbontjuk, veszélyes hulladékként kezeljük.